Fudbal

Uskoro otvaranje najmodernijeg stadiona u Srbiji, pogledajte kako izgleda

Uskoro otvaranje najmodernijeg stadiona u Srbiji, pogledajte kako izgleda
Foto: TSC | Uskoro otvaranje najmodernijeg stadiona u Srbiji, pogledajte kako izgleda

Kako se bliži kraj sezone, tako novi stadion TSC-a u Bačkoj Topoli sve više dobija završne obrise. Klub sa sjevera Srbije objavio je nove fotografije stadiona koji je u završnoj fazi i čije se otvaranje može očekivati u narednih nekoliko mjeseci, najvjerovatnije početkom nove sezone.

TSC od ulaska u najviši rang prošle sezone, već dvije godine igra svoje domaće utakmice na stadionu u Senti, a već od naredne bi trebalo da dobiju i svoj novi dom.

Biće to najmoderniji stadion u Srbiji, koji će imati solarne panele, toplotne pumte i biće samoodrživ jer će klub zarađivati od rentiranja lokala, restorana, kao i hotela i spa centra koji će biti u sklopu čitavog kompleksa.

Čitava investicija košta oko 13 miliona evra, a stadion će podsjećati na male engleske stadione, neće imati atletsku stazu i sudeći po fotografijama, gledanje fudbala na ovom stadionu biće prava privilegija i uživanje za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari u Bačkoj Topoli i sve gostujuće navijače koji budu dolazili na utakmice.

Ostalo je da se obave još završni radovi, da se kompletira krov, lože i tribine, i da se postavi travnati teren, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije