Fudbal

Van Dajk: U naredne tri utakmice osvojiti tri trofeja

Van Dajk: U naredne tri utakmice osvojiti tri trofeja
Foto: Instagram | Van Dajk: U naredne tri utakmice osvojiti tri trofeja

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk rekao je da on i njegovi saigrači imaju cilj da u naredne tri utakmice osvoje isto toliko trofeja.

Liverpul će u subotu u Madridu igrati finale Lige šampiona protiv Totenhema, a upravo taj meč jedina je misao svih igrača Jirgena Klopa i prema riječima Van Dajka, niko u timu ne razmišlja o nedavno izgubljenoj trci za titulu prvaka ili finalu Lige šampiona prošle godine u kojem su poraženi od Real Madrida.

"Ne razmišljamo o tome kako smo izgubili titulu prvaka u Premijeršipu ili finale Lige šampiona prošle godine jer to u ovom trenutku nije vrijedno spomena. Jedina misao svih nas je da finale protiv Totenhema odigramo što je moguće bolje", rekao je Van Dajk.

Nakon toga, ovaj sjajni defanzivac rekao je da Liverpul u naredne tri utakmice želi da osvoji isto toliko trofeja. Ukoliko osvoje Ligu šampiona, oni će igrati UEFA Superkup početkom sljedeće sezone, a svakako ih očekuje i utakmica Komjuniti Šilda protiv Mančester Sitija.

"Imamo cilj, a to je da osvojimo tri trofeja u naredne tri utakmice. Ukoliko osvojimo Ligu šampiona, igraćemo UEFA Superkup, a očekuje nas i susret protiv Mančester Sitija u okviru Komjuniti Šilda", kazao je Van Dajk.

Zanimljivo, trener Liverpula Jirgen Klop još uvijek nije osvojio nijedan trofej na klupi Redsa, ali u naredne tri utakmice, ukoliko ih bude igrao, može u potpunosti da promijeni tu sliku.

Van Dajk je proglašen za najboljeg igrača Premijeršipa u nedavno završenoj sezoni, a njegov transfer iz Sautemptona na Enfild ispostavio se kao pravi potez Redsa s obzirom na to da je ovaj igrač odbranu Liverpula učinio jednom od najboljih u Evropi.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije