Fudbal

Vazura i Jovičić pobjegli od ljutih navijača

Vazura i Jovičić pobjegli od ljutih navijača
Vazura i Jovičić pobjegli od ljutih navijača

Funkcioneri crno-bijelih Miloš Vazura i Mile Jovičić, kod rezultata 1:0 za Spartak, napustili su ložu stadiona u Novom Sadu zbog žestokog verbalnog napada publike.

Vazura i Jovičić su pobjegli od revoltiranih navijača Partizana 20 minuta prije kraja utakmice u Novom Sadu.

Kod rezultata 1:0 za Spartak (kraj 2:1), generalni direktor crno-bijelih i potpredsjednik kluba napustili su ložu stadiona „Karađorđe“ zbog revoltirane publike na zapadnoj tribini, koja ih je vrijeđala, pljuvala i gađala sitnim predmetima.

"Uprava, napolje“, orilo se zapadnom tribinom, a za razliku od Vazure i Jovičića, sportski direktor Ivica Iliev i predsjednik JSD Partizan Milorad Vučelić bili su hrabri i ostali na svojim mjestima uprkos žestokom revoltu navijača. Kada je Partizan izjednačio rezultat na 1:1, Iliev je počeo svađu s publikom.

"Šta je sad, šta je sad", ponavljao je sportski direktor crno-bijelih ratobornom navijaču ispod lože koji se još više iznervirao i počeo još glasnije da vrijeđa i napada upravu.

Drugi, ispostavilo se pobjedonosni, gol Spartaka prelio je čašu i kod ostalih Grobara, pa su skandiranja "Uprava, napolje“ postala još glasnija. Većih incidenata, srećom, nije bilo.

A ni poslije nove blamaže fudbalera Partizana, rukovodstvo ne pomišlja na ostavke. Juče se niko nije pojavio u klupskim prostorijama, a posljednje informacije govore da niko neće otići prije skupštine. A kad će biti skupština i šta će biti na njoj, to više niko ne zna.

 

 

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije