Fudbal

Velikan iz Trebinja se budi iz sna - Mozzart novi sponzor FK Leotar

Velikan iz Trebinja se budi iz sna - Mozzart novi sponzor FK Leotar
Foto: N.N. | Velikan iz Trebinja se budi iz sna - Mozzart novi sponzor FK Leotar

Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže razvoj sportskih kolektiva u BiH kroz akciju "Novi dresovi za nove šampione", a danas je postala i generalni sponzor FK Leotar.

Fudbaleri iz Trebinja u narednih godinu dana imaće vjetar u leđa od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću i pokušati da se vrate u sam vrh Premier lige BiH.

Plavo-bijeli su sjajnim partijama u Prvoj ligi prethodne sezone uspjeli da izbore plasman u elitni rang takmičenja poslije sedam godina pauze, a sada im je plan da postanu stabilan premijerligaš.

Ugovor o sponzorstvu na stadionu "Police" danas su potpisali Gordan Mišeljić, predsjednik kluba i Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u Mozzartu.

"Veoma smo srećni zbog saradnje sa kompanijom Mozzart, koja je postala prepoznatljiv brend na ovim prostorima. Drago nam je da su u našem klubu takođe prepoznali jednog sportskog velikana koji se lagano budi iz sna i vraća se na mjesto koje mu pripada. Nakon dugo godina naš klub dobija generalnog sponzora, a vjerujem da će se naša saradnja nastaviti i u narednim sezonama na obostrano zadovoljstvo", naglasio je Mišeljić.

Leotar je ljubiteljima fudbala poznat kao najdugovječniji jugoslovenski drugoligaš, jer je u ovom rangu nastupao bez prekida od 1965. do raspada SFRJ 1992. Najveći uspjeh kluba je šampionska titula u jedinstvenoj Premijer ligi BiH u sezoni 2002/2003, a godinu dana ranije je uzeo i naslov prvaka Republike Srpske. Tri puta je osvajao i Kup RS (2001/2002, 2003/2004 i 2020/2021).

"Leotar je ponos Trebinja, a ovim sponzorstvom želimo da pomognemo klubu da se vrati na stare staze slave. Poslije nekoliko godina pauze, ponovo imaju priliku da igraju u elitnom društvu i vjerujemo da će uz našu pomoć uspjeti da ostvare ambicije. Cilj nam je da obezbijedimo finansijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, pa ćemo nastaviti sa ulaganjima i u narednom periodu", istakla je Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart.

Prve korake u Leotaru napravi su poznati fudbaleri Vladimir i Nebojša Gudelj, Siniša Mulina, Branislav Krunić, Mijat Gaćinovia, a u klubu se nadaju da će uz Mozzartovu podršku moći još više da unaprijede rad s mlađim kategorijama i da stvore nove talente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije