Fudbal

Veliko interesovanje za turnir u malom fudbalu "Borik 2019"

Veliko interesovanje za turnir u malom fudbalu "Borik 2019"
Foto: N.N. | Veliko interesovanje za turnir u malom fudbalu "Borik 2019"

Turnir u malom fudbalu "Borik “2019”, njegovo 44. izdanje prevazišao je sva očekivanja i još jednom dokazao da je ovaj sportski događaj i dalje broj jedan u Banjaluci.

Banjalučka publika je već u prvim danima turnira prepoznala ono što se vrijedno pripremalo mjesecima unazad i došla u velikom broju. U onom broju koji je u prethodnih nekoliko godina u grupnoj fazi turnira bio samo želja organizatora. Taj broj je iz dana u dan rastao, kako je rastao i kvalitet malog fudbala na parketima sportskih dvorana "Borik" i "Centar".

Nakon 14 turnirskih dana i 250 odigranih utakmica, poznati su učesnici same završnice. Među 136 ekipa po četiri najuspješnije iz seniorske kategorije, kao i kategorija veterana 35+ i 50+ boriće se za titule vladara "Borika 2019". Utakmice polufinala su rezervisane za 23. decembar. Čije ime će biti ugravirano na peharu o kojem sanjaju brojne ekipe, ali i ko će iz "Borika" otići bogatiji za 20.000 KM saznaće se dan kasnije.

Veliko finale najvećeg turnira u regionu je 24. decembra. Ono što je najbitnije, iz dana u dan rastao je broj ljubitelja malog fudbala na tribinima. Više od 1000 ulaznica je prodano za jedan dan igranja osmine finala, što je jasan pokazatelj da će se u polufinalu i finalu tražiti stolica više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije