Fudbal

Vico Zeljković posjetio FK "Bratstvo" iz Kozinaca kod Gradiške

Vico Zeljković posjetio FK "Bratstvo" iz Kozinaca kod Gradiške
Foto: Ustupljena fotografija | Vico Zeljković posjetio FK "Bratstvo" iz Kozinaca kod Gradiške

GRADIŠKA – Fudbalski savez Republike Srpske, zajedno sa Fudbalskim klubom "Bratstvo" iz Kozinaca kod Gradiške, izgradiće pomoćni teren za potrebe ove ekipe koja se takmiči u Regionalnoj ligi, grupa zapad.

To je potvrdio Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i BiH, prilikom ovonedjeljne posjete klubu iz Kozinaca.

Tim "Bratstva" postiže odlične rezultate a ovogodišnji cilj je ulazak u viši rang takmičenja, Drugu ligu Republike Srpske. Za to su stvoreni sportski i infrastrukturni uslovi. Klub je omasovljen, naročito u mlađim kategorijama.

Đurađ Bjelobrk, predsjednik FK "Bratstvo" naglasio je, u razgovoru sa Zeljkovićem da u omladinskim selekcijama imaju 80 mališana koji svakodnevno treniraju i sa velikim uspjehom učestvuju u takmičenju.

Vico Zeljković je ovom prilikom Fudbalskom klubu iz Kozinaca, gradiškog prigradskog naselja, uručio lopte.

FK "Bratstvo" je lider Regionalne lige Republike Srpske, grupa zapad sa 35 bodova, dva više u odnosu na drugoplasiranu ekipu "Lauša". Ovom prilikom, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i BiH, razgovarao je sa Zoranom Adžićem, gradonačelnikom Gradiške o fudbalu u ovoj lokalnoj zajednici.

Sastanku su prisustvovali Miloš Brkić predsjednik Područnog fudbalskog saveza Gradiška Ilija Smiljanić predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Gradiška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije