Fudbal

Vidović: Pobjeda protiv Drine pa pauza

Vidović: Pobjeda protiv Drine pa pauza
Vidović: Pobjeda protiv Drine pa pauza

Ne želimo porazom da odemo na reprezentativnu pauzu, rekao je danas Nemanja Vidović, defanzivac Borca pred subotnji meč 6. kola BH Telecom Premijer lige BiH u kojem od 17 časova gostuju Drini u Zvorniku.

Banjalučani nakon poraza od Olimpica idu u goste posljednjeplasiranom timu na tabeli, a treba dodati da je tradicija na strani "crveno-plavih" jer u sedam mečeva u Zvorniku imaju po jedan poraz i pobjedu, dok je pet mečeva završeno bez pobjednika.

"Drina ima svoju računicu kao i mi. Imamo dva remija u gostima ove sezone i možda je sada vrijeme da se vratimo sa tri boda. Analizirali smo protivnika i upoznali smo se sa njihovim kvalitetima, ali i manama. Ne želimo na pauzu sa porazom, već da se kući vratimo sa tri boda", izjavio je defanzivac Borca.

Vlado Jagodić, trener Borca, u ovom meču neće moći da računa na Miloša Kukića i Zvezdana Đorđilovića zbog povreda, tri žuta kartona ima Uglješa Radinović, dok od ranije zbog povrede nema Ajdina Redžića koji bi mogao da zaigra nakon reprezentativne pauze u narednom kolu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije