Fudbal

Vladan Milojević upisao jubilarnu 150. pobjedu na klupi Zvezde

Vladan Milojević upisao jubilarnu 150. pobjedu na klupi Zvezde
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Vladan Milojevićev upisao jubilarnu 150. pobjedu na klupi Zvezde

Vladan Milojević je na utakmici protiv lučanske Mladosti upisao 150. trijumf na klupi Fudbalskog kluba Crvene zvezde.

Iskusni stručnjak se tako po još jednom parametru izdvojio i nastavio da ispisuje nove stranice istorije u voljenom klubu.

„Šef stručnog štaba našeg kluba je u Crvenu zvezdu stigao sada već davne 2017. godine. Milojević je crveno-bele u prvom mandatu predvodio do decembra 2019. godine, kada je napustio u klub, a iza sebe ostavio dva učešća u Ligi šampiona i jedno u Ligi Evrope, kao i jedno evropsko proleće. Na domaćoj sceni je takođe beležio uspehe, te je predvodio crveno-bele u tri sezone, koje je naš klub završavao kao šampion države“, saopšteno je iz FK Crvena zvezda.

Povratak na „Marakanu“ je uslijedio u decembru 2023. godine, a Milojević je od trenutka povratka na mjesto uspjeha nastavio da bilježi sjajne rezultate. Iako je Zvezda imala zaostatak na polusezoni, titula je matematički obezbjeđena četiri kola prije kraja prvenstva.

Ipak to nije sve, kada je riječ o sezoni 2023/24. Milojević je nakon osvojene 35. titule u istoriji kluba, na utakmici sa ekipom Mladosti iz Lučana upisao još jedan trijumf, koji je ujedno i njegov 150. na klupi Zvezde, računajući oba mandata. Do sada šef stručnog štaba ima sjajnu statistiku. Predvodio je Milojević crveno-bijele na 204 utakmice, ostvario je 150 pobjeda, 33 utakmice su završene neriješenim rezultatom, dok je pretrpio 21 poraz.

„U srcima svih zvezdaša su pobede protiv Sparte, Kopenhagena, Liverpula, Krasnodara, ali i brojni susreti u domaćem prvenstvu. Verujemo da će i u narednom periodu navijači imati priliku da se raduju novim trijumfima fudbalera našeg kluba pod vođstvom Vladana Milojevića“, dodaju iz Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije