Fudbal

Vladimir Volkov stiže u Banjaluku: Pregledi pa potpis za Borac

Vladimir Volkov stiže u Banjaluku: Pregledi pa potpis za Borac
Foto: N.N. | Vladimir Volkov danas u Banjaluci: Pregledi pa potpis za Borac

Ukoliko prođe ljekarske preglede, Vladimir Volkov će danas potpisati ugovor sa FK Borac. Iskusni lijevi bek bi trebalo da zamijeni Aleksandra Subića, kojeg po svemu sudeći čeka višemjesečna pauza.

Šerif, Partizan, Mehelen, Leh samo su neki klubovi čije dresove je nosio nekadašnji fudbalski reprezentativac Crne Gore. Posljednji angažman imao je u Radu, sa kojim mu je istekao ugovor 1. jula. Iskustvom koje posjeduje sigurno može mnogo da pomogne Banjalučanima, a da li će potpisati ugovor biće poznato danas kad bude radio ljekarske preglede.

"Treba nam provjeren igrač koji može odmah da uskoči u prvi tim. Vidjećemo koliko je spreman da nam pomogne. Iako još nemamo potvrdu, Subiću su stradali prednji ukršteni ligamenti koljena i očekuje ga pauza od šest mjeseci. Ne možemo da ostanemo samo na jednom lijevom beku (Đorđe Ćosić)", rekao je Branislav Krunić, trener Borca.

Istina, jedna od opcija na poziciji lijevog beka je i mladi Marko Kujundžić (16 godina), ali bilo bi previše očekivati da može da iznese sve napore koje donosi BHT Premijer liga BiH.

"Kujundžić je budućnost kluba i bilo bi baš rano gurnuti ga u vatru i na njega staviti toliki pritisak. Od njega očekujemo dosta u budućnosti", jasan je Krunić.

Banjalučane danas očekuje jaka provjera u prijateljskom meču protiv bratskog kluba - Vojvodine, a ono što je mnogo bitnije jeste da je ovaj susret humanitarnog karaktera. Iz banjalučkog premijerligaša ističu da će sav prihod od prodatih ulaznica biti doniran djevojčici Sari Vujinović, koja od rođenja boluje od cerebralne paralize i epilepsije, i njenom ocu Darku, i to za kupovinu vozila prilagođenog njoj. Cijena ulaznice za istočnu tribinu je tri KM, dok je karta za zapadnu tribinu pet KM.

Ovo će ujedno biti i kvalitetna provjera za fudbalere Borca protiv tima koji je jedan od vodećih u Srbiji ove sezone.

"Vidjećemo gdje smo u odnosu na tim koji igra važnu ulogu u Srbiji. Daću priliku svim igračima da se nametnu i da pokažu da vrijede. Nadam se da će meč proći bez povreda jer nas čeka zgusnut raspored nakon reprezentativne pauze (Kup RS, Kup BiH i prvenstvo BiH)", kazao je Krunić i dodao:

"Biće veoma teško izdržati taj ritam jer u manje od mjesec dana bi trebalo da odigramo devet utakmica. Kada to prođe onda će nam biti lakše".

Meč između Borca i Vojvodine igra se danas na Gradskom stadionu u Banjaluci, s početkom od 19.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije