Fudbal

Vlahović privukao interesovanje još jednog velikana

Vlahović privukao interesovanje još jednog velikana
Foto: Instagram / Printscreen | Vlahović privukao interesovanje još jednog velikana
Aleksandar Saradžić

Srpski napadač, Dušan Vlahović je na cijeni, a uspio je privući na sebe interesovanje mnogih klubova, među kojima je i još jedan velikan, Mančester junajted.

Gde će karijeru nastaviti Vlahović nakon završene sezone u Juventusu?

Njemu predstoji borba za Evropu, Juventus nije odustao nakon oduzimanja bodova i bio bi pravi podvig da se domogne nekog od prva četiri mjesta koje vodi u Ligu šampiona. 

Vlahović je definitivno jedno od glavnih oružja Masimilijana Alegrija koji nikako da ukomponuje ekipu, ali, na osnovu svega što se dešava, realnost je da će klub morati da prodaje i to one najbolje. 

Poslednji u nizu klubova koji prate Dušana Vlahovića jeste klub sa "Old traforda", prioritet je dovođenje napadača koji će biti starter, a Vlahović se čini kao odličan izbor. 

Pored toga, jeftinija je opcija od Osimena i Kejna, obojica vrijede oko 100 miliona, vjeruje se da bi Vlahović bio dostupan za oko 70-80 miliona. 

Uglavnom, očekujemo veliki "lov" na Vlahovića, zainteresovani su mnogi jer klasičnih napadača koji mogu da vam garantuju po 20-30 golova za sezonu ima sve manje. Arsenal je takođe zainteresovana strana, boriće se svim silama da dovedu srpskog napadača. 

Inače, Vlahović je danas starter za Juve protiv Lacija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije