Fudbal

Vlasnik Pari Sen Žermena vikao na sudije nakon meča

Vlasnik Pari Sen Žermena vikao na sudije nakon meča
Foto: Tanjug/AP | Vlasnik Pari Sen Žermena vikao na sudije nakon meča

Pari Sen Žermen je izgubio od Real Madrida sa 3:1 i tako propustio šansu za prolazak u dalje takmičenje Lige šampiona.

Karim Benzema je u drugom poluvremenu postigao het-trik i obezbijedio Real Madridu prolaz dalje. Međutim, nakon utakmice, desile su se stvari koje malo ko očekuje na ovako visokom rangu takmičenja.

Naime, gazda kluba Naser El-Kelaifi okrivio je sudije za to što je Pari Sen Žermen izgubio, njegovog tima, a najviše mu je kriv glavni arbitar Dani Makeli iz Holandije.

Odmah poslije meča novinari iz Španije javili su šokantnu informaciju da su Al-Kelaifi i Leonardo došli do sudijske svlačionice kako bi se žalili zbog nedosuđenog faula Benzeme nad Donarumom, nakon kog je Real Madrid izjednačio rezultat. Štaviše, ostali su u šoku da VAR to nije ni provjeravao.

Navodno, vikali su na sudije i lupali po svlačionici, a jedan od zaposlenih u Real Madridu se našao u blizini tog incidenta i pokušao je da sve snimi telefonom.

Zbog velikog incidenta, kakav se ne pamti na ovom nivou takmičenja u Ligi šampiona, pozvana je i policija kako bi uzela izjave, međutim nema zvaničnih potvrda iz dva tabora da li se ovo zaista i dogodilo.

Kako javljaju svjetski mediji, Donaruma i Nejmar, krivci za prva dva gola Reala, potukli su se u svlačionici, optužujući jedan drugog da su krivi za poraz u Madridu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije