Fudbal

Vojvodić: Najvažniji meč u polusezoni

Vojvodić: Najvažniji meč u polusezoni
Foto: N.N. | Vojvodić: Najvažniji meč u polusezoni

Lideri Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Borca, u okviru 13. kola gostuju u Derventi kod Tekstilca i to će sigurno biti jedan od najzanimljivijih mečeva ovog kola.

Darko Vojvodić, trener Banjalučana, poziva na oprez jer je njegov tim prvi meč ova dva tima ove sezone dobio nakon preokreta 2:1.

"Veoma važna utakmica za nas, možda i najvažnija u ovoj polusezoni. Apelujem na moje igrače da budu maksimalno ozbiljni i da privedu kraju sve ovo što su dobro uradili u prethodnom periodu. Pozivam ih javno da budu dobri, onakvi kakvi jesu i kakvi su bili dosad. Moraju biti pravi u ove posljednje četiri utakmice. Minuli rad ne postoji, u fudbalu se živi i radi za trenutak", rekao je trener Borca.

Vojvodić u ovom meču neće moći da računa na Demira Jakupovića i Aleksandra Radulovića, dok su se Nikola Mazić i Igor Aničić oporavili, ali Vojvodić ne želi da ih požuruje i rizikuje da obnove povrede.

Parovi: Sloboda MG - Željezničar Sport tim, Modriča Alfa - Drina, Podrinje - Kozara, Slavija - Sloga Gornje Crnjelovo, Rudar Prijedor - Sutjeska, Tekstilac - Borac. Svi mečevi igraju se u subotu od 14 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije