Fudbal

Vojvodić: Nema stajanja

Vojvodić: Nema stajanja
Foto: Ilustracija | Vojvodić: Nema stajanja

Fudbaleri banjalučkog Borca u subotu (19 časova) u 2. kolu Lige za šampiona Prve lige Republike Srpske dočekuju Kozaru iz Gradiške i biće ovo treći okršaj ova dva tima, a oba prethodna puta "crveno-plavi" su slavili.

Lider šampionata ima 12 bodova više od drugoplasirane Sloge iz Gornjeg Crnjelova, ali kako ističe trener Darko Vojvodić, nema opuštanja dok se ne obezbijedi titula i povratak u bh. elitu.

"Nakon važne pobjede u prošlom kolu u derbiju sa Slogom, naša obaveza je da nastavimo niz trijumfa dok i matematički ne obezbijedimo povratak u Premijer ligu. U narednim mečevima više šanse će dobiti i mlađi igrači, prije svih Marko Kujundžić, ali i Vladimir Arsić, te Nikola Turanjanin. Moji momci odrađuju veliki posao i na tome sam im zahvalan. Na dobrom smo putu da vratimo Borac u elitu, a tu nam je i prirodno mjesto. Kozaru dočekujemo u izvanrednom raspoloženju i nadam se našoj pobjedi", naveo je Vojvodić.

"Crveno-plavi" protiv Kozare neće moći računati na Almedina Ziljkića zbog kartona, te na Bojana Batara i Aleksandra Popovića, koji se žale na povrede.

"Respektujemo Kozaru, koja rasterećena dolazi na naš stadion. Kvalitetno smo se spremali za ovaj duel. Atmosfera je sjajna i idemo na tri boda koja nas vode ka našem cilju, a to je Premijer liga BiH", rekao je vezista Bojan Burazor.

Prva liga RS, 2. kolo Lige za šampiona, subota: Sloga - Podrinje (16.30), Željezničar - Rudar Prijedor (17), Borac - Kozara (19). Poredak: Borac 58, Sloga GC 46, Rudar 40, Željezničar 36...

2. kolo Lige za opstanak, subota: Sloboda (Mrkonjić Grad) - Drina (14), Slavija - Modriča (16.30), Tekstilac - Sutjeska (16.30). Poredak: Slavija 27, Tekstilac 25, Drina 25, Modriča 25...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije