Fudbal

Sporazumni raskid saradnje Borca I Vojvodića

Sporazumni raskid saradnje Borca I Vojvodića
Foto: N.N. | Vojvodić više nije trener Borca

​Darko Vojvodić više nije trener Borca, potvrđeno je "Nezavisnim".

Fudbalski klub Borac saopštio je večeras da će reorganizovati redove, a da je u sklopu ove akcije održan sastanak predsjednika kluba Vice Zeljkovića i šefa stručnog štaba Darka Vojvodića na kojem je dogovoren sporazumni raskid ugovora između “crveno-plavih” i dosadašnjeg trenera.

"Zahvaljujem se Darku Vojvodiću koji je bio uz klub kada je bilo najteže. Uz njega smo postigli sjajan rezultat i povratak u Premijer Ligu BiH što nije bio lak posao, sav uloženi trud u protekloj sezoni bio je ipak i iscrpljujuć za njega. Period iza nas uzeo je svima nama mnogo energije, a njemu možda i najviše. Zbog toga smo i dogovorili sporazuman raskid ugovora.", rekao je predsjednik FK Borac Vico Zeljković.

Iz Borca su naveli da će u narednom periodu Uprava donijeti odluku o angažmanu novog šefa stučnog štaba, a Vojvodić se zahvalio na kako je rekao "svima koji su mu omogucili da vodi veliki klub".

"Mislim da sam opravdao očekivanja i mislim da mogu uzdignuta čela i čista obraza da napustim ovaj klub. Hvala svima, a Borcu želim sve najbolje u budućnosti.", rekao je Darko Vojvodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije