Fudbal

Vojvodina poslije preokreta pobijedila Partizan

Vojvodina poslije preokreta pobijedila Partizan
Foto: fkvojvodina.rs | Vojvodina poslije preokreta pobijedila Partizan

NOVI SAD - Fudbaleri Vojvodine pobijedili su večeras u Novom Sadu beogradski Partizan sa 3:2 (0:1), poslije preokreta u 6. kolu Superlige.

Meč pun tenzija i varnica, pored preokreta Vojvodine u posljednja tri minuta, obilježila su dva crvena kartona za ekipu Partizana, a isključenja su zaradili Sejdba Suma i trener Savo Milošević.

Ovo je drugi poraz za beogradski tim poslije šest rundi, dok je domaća ekipa upisala četvrtu pobjedu.

Crno-bijeli su u 41. minutu poveli golom Umara Sadika, ali su tri minuta kasnije ostali sa igračem manje na terenu.

Fudbaler Vojvodine Nikola Drinčić i igrač Partizana Sejduba Suma pokošakali su se prilikom jednog duela, a Suma je zbog udaranja rivala laktom dobio crveni karton, zbog čega je burno reagovao trener Savo Milošević.

Već na početku drugog dela Vojvodina je iskoristila brojčanu prednost i preko Miljana Vukadinovića izjednačila je u 51. minutu.

Na novi pogodak čekalo se do 69. minuta, kada je Aleksandar Šćekić, posle slobodnog udarca koji je izveo Saša Zđelar, glavom smjestio loptu u mrežu Vojvodine.

Milošević je "novo usijanje" na "Karađorđu" imao u 75. minutu, kada je sudiju Srđana Jovanovića gađao flašom zbog nedosuđenog starta na Sadiku, zbog čega je isključen sa meča.

Izabranici Nenada Lalatovića u finišu meča uspjeli su da dođu do preokreta, jer su za tri minuta uspjeli da postignu dva gola.

Prvo je Bogdan Mladenović u 90. minutu donio izjednačenje, da bi tri minuta kasnije Aranđel Stojković donio pobedu Novosađanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije