Fudbal

Vrijedna donacija Meridiana: Oprema za sve selekcije Sloge

Vrijedna donacija Meridiana: Oprema za sve selekcije Sloge
Foto: N.N. | Vrijedna donacija Meridiana: Oprema za sve selekcije Sloge

Kompanija Meridian donirala je opremu za sve selekcije FK Sloga Meridian iz Doboja.

Na ovaj način se nastavlja izvanredna saradnja koju od ove sezone imaju jedna od najboljih regionalnih kladionica i jedan od simbola grada Doboja.

Na dresu se nalazi grb kluba, grb grada Doboja i naziv naslovnog sponzora – Meridian.

Zahvaljujući ovoj donaciji, kadeti, pioniri i juniori će biti obučeni na identičan način kao njihove kolege iz seniorskog tima koji je na odličan način započeo svoju prvu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

“Želim da se u ime omladinskih selekcija FK Sloga Meridian zahvalim kladionici Meridian na donaciji sportske opreme za premijerligaške ekipe pionira, kadeta i juniora. Nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti saradnju jer sigurno dječaci koji nastupaju u Premijer ligi zaslužuju podršku, kako od Meridiana tako i od drugih sponzora zalaganjem i svojim igrama na terenu“, rekao je trener omladinskih kategorija FK Sloga Meridian Savo Mihajlović.

FK Sloga Meridian u posljednjih nekoliko godina bilježi najbolje rezultate u klupskoj istoriji i ovo samo može biti dodatni podsticaj za sve selekcije ovog kluba da nastave u istom ritmu.

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banjaluke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih i mnogih drugih.

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije