Fudbal

Vule Trivunović: Tražim igrače koji će da ginu

Vule Trivunović: Tražim igrače koji će da ginu
Foto: N.N. | Vule Trivunović: Tražim igrače koji će da ginu

Tražim samo karakterne fudbalere koji će mi vjerovati i ginuti za zajednički cilj, kazao je Vule Trivunović, koji je imenovan za trenera Kozare iz Gradiške, koja se bori za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske.

Mladom fudbalskom stručnjaku ovo je već peti trenerski posao pošto je već vodio banjalučke klubove Borac i BSK, te Slobodu iz Mrkonjić Grada i Slogu iz Srpca. Najbolje rezultate imao je s Borcem, kojeg je vodio do titule prvaka RS, ali je smijenjen nekoliko kola prije kraja prvenstva i nije imao priliku da podigne šampionski pehar. Sada Kozaru preuzima u sasvim drugim uslovima, sa željom da tim iz Gradiške ostavi u Prvoj ligi i pored toga što je tim iz grada na Savi u prvom dijelu sezone ostvario samo dva trijumfa i u 16 kola skupio samo 10 bodova.

"Vjerujem Upravi da hoće da sredi klub i infrastrukturu. Moraćemo da angažujemo pojačanja i kao što sam rekao - tražim samo igrače koji će da ginu na terenu", izjavio je Trivunović, koji je klub iz Platonove ulice vodio na 19 utakmica i zabilježio17 pobjeda i dva remija i statistički je jedan od najboljih trenera Borca u istoriji.

"Odmorio sam se i zaželio posla. Cilj je opstanak i vjerujem da možemo to da uradimo", jasan je Trivunović.

On će biti treći trener Kozare u ovoj sezoni. Borče Sredojević je počeo sezonu, a nakon što je podnio ostavku na njegovo mjesto kao prelazno rješenje došao je sportski direktor Siniša Đurić. Trivunović će upravo naslijediti Đurića, koji će i dalje ostati na poziciji sportskog direktora. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije