Fudbal

Za fudbal i futsal: Mozzart uz KMF Derventa i FK Radnički Zvornik

Za fudbal i futsal: Mozzart uz KMF Derventa i FK Radnički Zvornik
Foto: Ustupljena fotografija | Za fudbal i futsal: Mozzart uz KMF Derventa i FK Radnički Zvornik

Bilo da fudbal igraju u sportskim dvoranama ili na stadionima, na seoskim poljanama ili gradskim terenima, Mozzart je uz brojne klubove u našoj zemlji koji se bave najpopularnijim sportom na planeti.

Kroz novčane ili donacije opreme, kao i sponzorstva, podržavaju ih na putu uspjeha u svim ligama. Ovog puta, nova oprema stigla je na adrese FK Radnički iz Karakaja kod Zvornika i KMF Derventa.

Ekipa iz Karakaja fudbalske mreže trese više od pola vijeka, a trenutno se za bodove bore u Područnoj ligi Birač iz koje, uz podršku Mozzarta, žele u viši rang.

"Podrška kompanije Mozzart nam znači puno u svakom pogledu – materijalnom kroz donaciju sportske opreme, ali i kroz promociju našeg kluba od jedne tako velike kompanije. Takođe smo zahvalni na profesionalnoj saradnji i brzini uručenja donacije", poručuje Slobodan Radić, sekretar kluba i član UO FK Radnički Karakaj, Zvornik.

Klub u narednom periodu planira rekonstrukciju stadiona i pratećih objekata, a ambicija im je da oforme kadetsku selekciju i da se seniori plasiraju u viši rang. Uz podršku istinskih prijatelja fudbala, poput Mozzarta, uspjeh im je zagarantovan.

Znaju to i u Klubu malog fudbala Derventa čijim igračima je takođe stigla nova Mozzart oprema.

"Zadovoljni smo novim trenerkama i drago nam je što je Mozzart imao sluha za naš klub i što su nam izašli u susret. Nova oprema nam je podsticaj za buduće utakmice i nadamo da ćemo dostojno predstavljati kompaniju Mozzart", poručuje Milan Miljević, predsjednik KMF Derventa, koji na svojim utakmicama često organizuje i humanitarne akcije.

Klub su osnovali 2007. godine i od tada se takmiče u prvom i drugom rangu futsala u Srpskoj. Imaju više od 40 igrača koji, tokom posljednje dvije sezone sa novim rukovodstvom, bilježe odlične rezultate. Trenutno se nalaze u samom vrhu Prve futsal lige Republike Srpske.

Iz derventskog prvoligaša poručuju da nastavljaju vrijedno raditi i boriti se na parketu, te na najbolji način predstavljati svoj grad, ali i kompaniju Mozzart koja je postala prijatelj kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije