Fudbal

Za nastavak bogate tradicije: Mozzart podržao NK Kiseljak 1921

Za nastavak bogate tradicije: Mozzart podržao NK Kiseljak 1921
Foto: Ustupljena fotografija | Za nastavak bogate tradicije: Mozzart podržao NK Kiseljak 1921

Nogometni klub Kiseljak prošle godine proslavio je jubilarni vijek postojanja. Za to vrijeme u njihovim redovima stasali su brojni talentovani fudbaleri, a među njima i trener kluba Spomenko Bošnjak koji je igrao za brojne poznate klubove, kao i za nacionalni tim.

Kako bi klub nastavio bogatu fudbalsku tradiciju, kompanija Mozzart ih je podržala donacijom dvije garniture novih dresova, što će im biti vjetar u leđa u borbi za vrh tabele.

"Veoma smo zadovoljni kvalitetom i izgledom opreme. Lijepo smo iznenađeni i istinski zadovoljni… Iskreno se zahvaljujemo na ovoj donaciji kompaniji Mozzart", kaže Miroslav Kapetanović, sekretar NK Kiseljak.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Ova ekipa broji oko 80 članova, a imaju tri selekcije. Njihovi seniori su trenutno treći na tabeli Druge lige Federacije BiH. Želja im je da u opremi iz Mozzarta osvoje sam vrh Druge lige, a o plasmanu u prvi rang će, kažu, razmišljati kada budu imali dovoljno finansijskih sredstava za taj nivo takmičenja.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Kadeti i juniori NK Kiseljak 1921 igraju u Omladinskoj ligi Federacije BiH. Dok su juniori na visokom drugom mjestu, kadeti su na 11. na tabeli, pa imaju prostora za napredak u narednom periodu.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Klub uživa podršku opštine Kiseljak, te prijatelja kluba među kojima je sada i regionalni lider u priređivanju igara na sreću. Kompanija Mozzart je do sada, kroz akciju "Novi dresovi za nove šampione", donirala po dvije garniture opreme brojnim klubovima iz svih liga širom BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije