Fudbal

Zaniolo dobio prijetnje od navijača

Zaniolo dobio prijetnje od navijača
Foto: Tanjug | Zaniolo dobi prijetnje od navijača

Fudbaler Rome i italijanski reprezentativac Nikolo Zaniolo izjavio je danas da se stavlja na raspolaganje rimskom klubu.

Kako prenose mediji u Rimu Zaniolo se otvorenim pismom obratio Romi, pošto nije uspio da u zimskom prelaznom roku napusti rimski klub.

On je odbio da pređe u Bornmut, a Roma je potom blokirala transfer Zaniola u Lids, pošto nije mogla da se dogovori sa rimskim klubom u vezi obeštećenja.

"Budućnost je u našim rukama. Ja apsolutno držim svoju i stavljam se na raspolaganje Romi. Posljednjih nedjelja je napisano mnogo stvari koje nisu istinite. U Romu sam stigao kao nepoznat igrač, a navijači su me prihvatili. Pružili su mi povjerenje, ohrabrili me u teškim i mračnim trenucima kada sam se borio sa povredama", kazao je Zaniolo, prenosi Tanjug.

On je podsjetio da je prošle godine u finalu Lige konferencije postigao jedini gol za Romu protiv Fejenorda.

"Mislio sam da sam se odužio navijačima golom u Tirani. Sa 23 godine sam padao, ustajao se, ponovo padao, pa se dizao i pobijedio. To je nešto, što ni iskusniji igrači nisu osjetili. Posljednjih nekoliko mjeseci mi je bilo teško da shvatim kakva će biti moja budućnost. Međutim, i na treninzima i na utakmicama sam radio kao veliki profesionalac", rekao je fudbaler Rome.

On je istakao da je dobio prijetnje navijača poslije izjava trenera Žozea Murinja i direktora kluba Tijaga Pinta da Zaniolo više neće igrati za Romu.

"Prvi put sam se uplašio za sebe i svoju porodicu. Osjetio sam se napuštenim. To mi se nikada ranije nije dogodilo. Bio sam uplašen", objasnio je Zaniolo (23) koji je za Romu odigrao 128 utakmica i postigao je 24 gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije