Fudbal

Zašto je navijačima Borca zabranjen dolazak u Sarajevo?

Zašto je navijačima Borca zabranjen dolazak u Sarajevo?
Foto: Nezavisne/Arhiva | Zašto je navijačima Borca zabranjen dolazak u Sarajevo?

Fudbaleri Borca neće imati podršku svojih navijača u predstojećem derbiju Wwin lige BiH protiv Sarajeva.

Naime, iz MUP-a KS je potvrđeno da će navijačima Borca biti zabranjen dolazak na stadion Koševo gdje se u subotu naveče sastaju Sarajevo i Borac. 

Navodno je jedan od razloga zabrane što će se gotovo u isto vrijeme održati koncert Lepe Brene u “Zetri“ koja se nalazi u blizini stadiona. Na ovu vijest su reagovali i navijači Sarajeva koji nisu bili oduševljeni rekaciju sarajevske policije. 

"Ono što moramo naglasiti je da gostujući tim ovaj put vjerovatno neće imati pomoć svojih navijača obzirom da se u istom terminu održava koncert u dvorani Zetra, te je iz tog razloga MUP KS zabranio njihov dolazak. Još jednom policija pokazuje svoju nesposobnost u organizaciji utakmica i time direktno utiču da nam milo za drago bude vraćeno zabranom prisustovanja na narednoj utakmici u Banjoj Luci", piše između ostalog u objavi Hordi zla.

Utakmica se igra od 20. od 15 časova, a radi se možda i o jednom od ključnih duela ove sezone za oba tima. Banjalučani se bore za titulu, a bordo tim za izlazak u Evropu. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije