Fudbal

Zavladala histerija nakon što su navijači saznali gdje Mesi večera (VIDEO)

Zavladala histerija nakon što su navijači saznali gdje Mesi večera (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Zavladala histerija nakon što su navijači saznali gdje Mesi večera (VIDEO)

Masovna histerija zavladala je u Buenos Airesu nakon što su navijači saznali gdje večera fudbalski heroj nacije, Lionel Mesi.

Izlazak u javnost kada ste Mesi može biti nezgodan posao, jer su Argentinca okupirali obožavaoci tokom posjete restoranu u Buenos Airesu.

Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte je, usred više pitanja u vezi s njegovom budućnošću u Pariz Sent-Žermenom, bez gubljenja vremena krenuo je kući da bi došao na međunarodnu dužnost.

Dok je bio suočen s kritikama stručnjaka i ruganjem s tribina u Francuskoj, 35-godišnji pobjednik Svjetskog prvenstva ostaje heroj u očima svojih sunarodnjaka u Južnoj Americi i svi žele dio njega kad god napusti svoj porodični "balon".

Mesi se, kao jedan od najvećih svih vremena u fudbalskom svijetu, navikao na generisanje tako razrađenih demonstracija emocija od onih u Argentini, ali svejedno je pomalo zastrašujuće vidjeti masu ljudi kako se probija naprijed dok vi pokušavate otići iz ugostiteljskog objekta.

Argentina, koja je završila Mesijevo dugo čekanje na globalnu slavu u Kataru 2022., ima dvije prijateljske utakmice koje treba odigrati tokom martovske pauze u ligaškom fudbalu - s tim da će igrati protiv Paname i Kurakaa, prenosi "Goal".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije