Fudbal

Zeljković o nesuglasicama sa Barbarezom: Samo budale...

Zeljković o nesuglasicama sa Barbarezom: Samo budale...
Foto: Screenshot | Zeljković o nesuglasicama sa Barbarezom: Samo budale...

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković govorio je danas kako je došlo do saradnje sa novim selektorom Sergejom Barbarezom.

Takođe je priznao da je u prošlosti imao nesuglasica sa Barbarezom, ali da su to sve prevazišli. Sa Barbarezom je dogovorena četverogodišnja saradnja, a on će imati odriješene ruke kada je u pitanju izbor stručnog štaba. 

„U samom startu želim iskazati zadovoljstvo što smo i pored nesuglasica iz prošlosti, koje su bile verbalne i u vidu komentara i selektora i mene, da smo sjeli za sto i ljudski se dogovorili. Ja kao predsjednik Saveza sam u prošlosti izjavio neke stvari, konkretno da gospodin Barbarez neće biti selektor dok sam ja tu. Neke stvari su bile u afektu, a samo budale ne mijenjaju mišljenje. Nisam sujetan čovjek, gord i naravno da mi nije bilo teško da sjednem sa gospodinom Barbarezom i da se dogovorimo. Smatram da je ovo tim koji će donijeti dosta dobro fudbalu BiH, rekao je između ostalog Zeljković.

Osim Barbareza, bh. selekcija je dobila i novog sportskog direktora, a on će biti takođe nekadašnji kapiten Emir Spahić. Zvjezdan Misimović će biti na mjestu savjetnika. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije