Fudbal

Zeljković za "Nezavisne": Lalatović nema čarobni štapić, on i igrači imaju našu punu podršku

Zeljković za "Nezavisne": Lalatović nema čarobni štapić, on i igrači imaju našu punu podršku
Foto: FK Borac/Nikola Kulaga | Zeljković za "Nezavisne": Lalatović nema čarobni štapić, oni i igrači imaju našu punu podršku

Trener Nenad Lalatović i fudbaleri imaju našu punu podršku. Lalatović nema čarobni štapić i od kada je došao u klub vide se pozitivne promjene. Pozivam sve na strpljenje.

Ovo je za "Nezavisne" rekao Bogoljub Zeljković, potpredsjednik Borca nakon eliminacije od B36 Toršavn u 1. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Borac je u prvom meču slavio s 2:0, dok je sinoć eliminisan nakon penala. Nakon 120 minuta igre na Farskim Ostrvima je bilo 3:1 za domaćina.

"Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne smije doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka, poslije smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku", rekao je Zeljković i dodao:

"Imali smo malo vremena da se sve kockice uklope jer smo doveli dosta pojačanja. Lalatović nema čarobni štapić. Kažem vjerujemo njemu i igračima. Vidio sam da ima dosta negativnih komentara kako medija tako i navijača, ali pozivam sve na strpljenje. Svi smo nezadovoljni, svima nam je teško, ali moramo da dignemo glavu i nastavimo da radimo. Kažem okrećemo se prvenstvu."

Na pitanje da li će biti kazni igračima i da li je trener Lalatović ponudio ostavku Zeljković je istakao.

"Sutra ćemo imati sastanak sa igračima i trenerom, ali ne očekujem neke bitne promjene. Vidjećemo da li će biti kazni. Pričao sam sa trenerom i nije ponudio ostavku. Čak i da jeste, ona ne bi bila prihvaćena. Od kada je došao u klub vide se pozitivne promjene i treba nam još vremena da sve uklopimo kako treba", zaključio je Zeljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije