Fudbal

Zeljković zvanično u N/FSBiH, Begić počasni predsjednik

Zeljković zvanično u N/FSBiH, Begić počasni predsjednik
Foto: N.N. | Zeljković zvanično u N/FSBiH, Begić počasni predsjednik

Dojučerašnji predsjednik FK Borac i najvjerovatnije novi predsjednik Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković danas je na sjednici Skupštine N/FSBiH u Sarajevu zvanično postao punopravni član Izršnog odbora N/FSBiH sa pravom glasa.

Naime, delagti Skupštine verifikovali su izmjenu člana Izvršnog odbora iz FSRS, te je aktuelni predsjednik FSRS zamijenio Mileta Kovačevića.

Za počasnog predsjednika Saveza izabran je Elvedin Begić, na prijedlog nekoliko kantonalnih saveza iz NS Federacije, a uz podršku i FSRS.

“Vi ste svojim glasanjem potvrdili da znate cijeniti rad. Ovo nije priznanje samo za mene, već za čitav Izvršni odbor. Ja sam samo kapetan broda i taj brod vodimo zajedno. Izvještaji su pokazali da smo radili dobro. Ovo priznanje za mene je velika čast i obaveza. Neka nas priznanja čine sretnim i ponosnim, do nekih dolazimo sa puno truda, ali priznanja se ne odbijaju. Želim uspješan dalji rad svima i Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH”, rekao je još uvijek aktuelni predsjednik N/FSBiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije