Fudbal

"Željo" najavio žalbe

"Željo" najavio žalbe
Foto: N.N. | "Željo" najavio žalbe

Fudbalski klub Željezničar uložiće žalbu Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH na odluku Drugostepene komisije nakon što je plavima uskraćena licenca za nastup u Evropi.

Zaključak je ovo vanredne sjednice Upravnog odbora na kojoj su prisustvovali članovi Upravnog odbora, predsjednik i potpredsjednik Skupštine te članovi Nadzornog odbora.

Takođe sa Grbavice su najavili i mogućnost žalbe prema UEFA.

"FK Željezničar će nastaviti pravnu borbu i uputiti žalbu prema Izvršnom odboru NS/FS BiH, potom ukoliko bude bilo potrebe i prema UEFA, a sve u cilju zaštite interesa Kluba, ovo ujedno ne isključuje lokalno tužbe prema odgovornim licima u NS/FS BiH u dosadašnjem procesu", saopšteno je iz FK Željezničar.

Takođe usvojen je još jedan zaključak.

"Na narednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, koja će biti održana 15. juna, Upravni odbor prezentovat će članovima Skupštine izvještaj o radu za period od 1. januara 2019. godine, od kada je obezbjeđen neometan rad i funkcionisanje Kluba, te finansijsku stabilnost i ostvaren sportski rezultat. S druge strane i pored očiglednih opstrukcija i mešetarenja na koje očigledno nismo mogli uticati, UO će ponuditi mandate na raspolaganje", navode iz FK Željezničar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije