Fudbal

Žestoka bitka za plasman u Katar, Srbija čeka Azerbejdžan

Žestoka bitka za plasman u Katar, Srbija čeka Azerbejdžan
Foto: Fudbalski savez Srbije | Žestoka bitka za plasman u Katar, Srbija čeka Azerbejdžan

Srbija vodi žestoku bitku za direktan plasman u Katar. "Orlovi" do kraja kvalifikacija imaju još dva meča, večeras od 20.45 sa Azerbejdžanom i narednog mjeseca s Portugalom.

Kladionica Mozzart na pobjedu Srbije daje kvotu 1.15, a na pobjedu Azerbejdžana kvotu.

Ekipa Dragana Stojkovića Piksija vodi sa bodom više od Portugalaca, koji imaju odigran meč manje. Ako večeras obje selekcije zabilježe pobjede protiv Azerbejdžana 22.0, odnosno Luksemburga, evidentno je da će odluka o pobjedniku grupe pasti u njihovom međusobnom dvoboju 14. novembra. Srbija je favorit večeras u Beogradu, ali ovaj meč može biti mač sa dvije oštrice jer šestorici reprezentativaca prijeti suspenzija, odnosno drugi žuti karton u ciklusu, koji bi ih spriječio da istrče na stadion u Lisabonu za mjesec dana.

Od njih, trojica su standardni  Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Nemanja Gudelj, a ukoliko dobiju priliku sa klupe, pažljivi moraju da budu i Uroš Spajić, Nemanja Maksimović i Nemanja Radonjić. Zbog parnih kartona večerašnji duel propustiće Filip Đuričić i Strahinja Pavlović.

"Nema slabog protivnika, svi igraju. Daćemo maksimum kako bismo opravdali poverenje naših navijača. Svaka pobeda je bitna i donosi samopouzdanje. Ova će biti jako, jako bitna utakmica pred Lisabon. Spremno dočekujemo ovaj meč. Respektujemo svakog protivnika. Mi smo favoriti i ne bežimo od toga. To moramo da pokažemo na terenu. Pratićemo utakmice Portugala i nadati se njihovom kiksu", kaže krilo Srbije Filip Kostić.

Ostale ponude kladionice Mozzartbet možete pogledati ODVJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije