Fudbal

Žestoka kazna za Džeku

Žestoka kazna za Džeku
Foto: Screenshot | Žestoka kazna za Džeku

Kapiten reprezentacije BiH i napadač Rome Edin Džeko dobio je dvije utakmice suspenzije za utakmice Kupa Italije i kaznu od 10.000 evra zbog direktnog crvenog kartona koji je dobio u meču protiv Fiorentine.

Roma je u srijedu doživjela pravi debakl u meču četvrtfinala Kupa Italije na gostovanju kod Fiorentine, a oni su poraženi rezultatom 7:1, što je svakako jedan od najtežih poraza Vučice u istoriji.

Džeko je u igru ušao u drugom poluvremenu, a pri vođstvu Fiorentine od 4:1 histerično je reagovao prema sudiji Manganielinu s kojim je imao verbalni okršaj i zbog takve reakcije dobio je direktan crveni karton.

Gotovo svi svjetski mediji pisali su da je Džeko čak i pljunuo sudiju, što se na kraju ispostavilo daleko od istine, a pored dvije utakmice suspenzije koje važe za Kup Italije bh. napadač će platiti i 10.000 evra.

Pored Fudbalskog saveza Italije, Džeko bi mogao da dobije kaznu i od Rome zbog svog ponašanja, ali još uvijek nije poznato kakva će ona biti.

Džeko će imati pravo nastupa za rimski klub za vikend kada Roma igra izuzetno važnu utakmicu protiv Milana u borbi za jednu od pozicija koja i sljedeće godine vodi u Ligu šampiona, prenosi "Klix.ba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije