Fudbal

Zidan: Mi smo jedno veliko ništa, izvinjavam se navijačima

Zidan: Mi smo jedno veliko ništa, izvinjavam se navijačima
Foto: Tanjug/AP | Zidan: Mi smo jedno veliko ništa, izvinjavam se navijačima

Istorijski debakl Real je doživio kod Rajo Valjekana. Posljednji plasirani klub La Lige i sigurni putnik u Segundu pobijedio ga je 1:0 u 35. kolu i tako dobio tračak nade da će se ipak spasiti od ispadanja.

 Real je tako prvi put nakon februara 1997. izgubio prvenstvenu utakmicu od najmanjeg madridskog kluba.

Zinedin Zidan je nakon nove u nizu Realovih blamaža ove sezone bio bijesan. Pokušao je s novim timom, ali nije mu uspjelo ni s Kurtoa, Ljorenteom, Kebaljosom i Marianom u prvoj postavi. Nakon utakmice je pred novinarima pokazao što misli o svojim igračima:

"Nismo napravili ništa. Baš ništa na svakom nivou i u svakom pogledu. Može se dogoditi da ne zabiješ ili da ti ne uspije, ali ne može i ne smije ono što je nama na ovoj utakmici, da u svakom pogledu budemo - ništa. Sve što smo napravili na ovoj utakmici bilo je užasno. pristup, igra, sve... Ništa nismo napravili što se tiče trke, duela... Rajo je igrao, a mi nismo.

Znate da uvijek branim svoje igrače, ali danas mi ne pada na pamet to napraviti. Ne smiju ovako igrati. Igrači bi morali biti jako ljuti na sebe, znam da ja jesam. Međutim, ja takođe snosim odgovornost. Iyvinjavam se navijačima i klubu zbog ovog danas."

Zidan je upitan žali li što se vratio u Real.

"Ne žalim jer sam to htio, a situacija u kojoj se nalazimo pokazaće i koliko ja vrijedim. Ali kritičan sam i to ću nastaviti biti i prema sebi i prema igračima jer ne smijemo igrati kao danas", rekao je Zidan, prenio je index.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije