Fudbal

Zidan otputovao da vidi brata na samrti: Nije se uspio izvući

Zidan otputovao da vidi brata na samrti: Nije se uspio izvući
Foto: N.N. | Zidan otputovao da vidi brata na samrti: Nije se uspio izvući

Zinedin Zidan u petak je napustio pripreme Real Madrida u Kanadi, a iz kluba su samo rekli da je otišao zbog privatnih problema. Sada je i službeno objavljeno da je razlog smrt u porodici francuske fudbalske legende. Naime, Zidaneov brat, Farid (54), preminuo je nakon kratke i teške bolesti.

Igrači i stručni štab kluba danas su održali minut šutnje u Montrealu kako bi dali svoj doprinos treneru u ovim teškim trenucima.

Zidane je zamolio dopuštenje da u petak napusti trening-kamp nakon što je saznao da mu se brat razbolio. Isto je učinio i njegov sin Luka Zidan koji se tek priključio Rasing Santanderu. 

Informaciju da je Zidanov brat preminuo u subotu su potvrdili iz kluba objavom na svojoj službenoj web stranici porukom:

"Svi članovi prvog tima Real Madrida održali su minutu šutnje prije treninga u Montrealu nakon iznenađujuće smrti Farida Zidana, brata našeg trenera." Nagađa se da je Zidan (47) stigao vidjeti brata prije smrti, a Real mu je omogućio da uzme vremena koliko mu je potrebno da bude sa svojom porodicom prije povratka na pripreme. 

Tim će nastaviti sa treninzima pod vođstvom njegovog pomoćnika Davida Betonija.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije