Fudbal

Ziješu propao prelazak u Pari Sen Žermen

Ziješu propao prelazak u Pari Sen Žermen
Foto: Tanjug | Ziješu propao prelazak u Pari Sen Žermen

Fudbaler Čelsija i reprezentativac Maroka Hakim Ziješ nije potpisao ugovor sa Pari Sen Žermenom, pošto su čelnici londonskog kluba poslali pogrešnu dokumentaciju u Pariz, tvrde francuski mediji.

Ziješ je juče dogovorio lične uslove ugovora sa šampionom Francuske, a potom je uspješno prošao ljekarske preglede u Parizu.

On je zatim čekao da mu stigne dokumentacija iz Londona, pošto se dva kluba dogovore oko dužine ugovora i visine obeštećenja za marokanskog fudbalera.

Francuski mediji tvrde da su se pregovori odužili, a kada je konačno postignut dogovor uslijedila je trka sa vremenom, pošto je transfer morao da bude realizovan do utorka u ponoć.

"Sve je propalo zbog Čelsija. Rukovodstvo Čelsija je tri puta u Pariz slalo pogrešnu dokumentaciju. Čelsi je konačno oko ponoći poslao potrebnu dokumentaciju u Udruženje francuskih prvoligaša, koje je potom sve papire proslijedilo Pari Sen Žermenu. Međutim, prelazni rok je već bio završen, kada je sva neophodna dokumentacija noćas stigla u PSŽ", navode francuski mediji i dodaju da rukovodstvo PSŽ-a sprema žalbu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije