Fudbal

Zlatko Dalić na Egipćane bez Martina Erlića i Luke Ivanušeca

Zlatko Dalić na Egipćane bez Martina Erlića i Luke Ivanušeca
Foto: HNS | Zlatko Dalić na Egipćane bez Martina Erlića i Luke Ivanušeca

Zlatko Dalić selektor fudbalske reprezentacije Hrvstake u sutrašnjem finalu ACUD Cupa protiv Egipta u Kairu neće računati na Martina Erlića i Luku Ivanušeca.

Strateg „vatrenih“ odlučio ih je poštediti za ovaj meč.

“Erlić i Ivanušec neće biti u konkurenciji, poštedjet ćemo ih današnjeg treninga i sutrašnje utakmice kako bi se u klub vratili zdravi. Nisu to ozbiljnije ozljede, ali opet ih treba poštedjeti. Svi ostali su u redu i, kako sam najavio, branit će Labrović i Kotarski, svatko po poluvrijeme. Želimo dati dečkima priliku da upišu nastup za hrvatsku reprezentaciju i da ih provjerimo”, rekao je Dalić.   

Dalić sutra očekuje drukčiju utakmicu u odnosu na onu protiv Tunisa.

“Čeka nas finale s Egiptom i potpuno drukčija utakmica u odnosu na onu s Tunisom, igrat ćemo protiv momčadi koja će igrati više napadački. Egipćani igraju pred domaćom publikom, stoga očekujem puno više navijača na tribinama i puno bolju nogometnu atmosferu. To je za nas važna utakmica i dobar test, bit će vrlo teško, ali napravit ćemo sve da osvojimo turnir. Napravit ćemo nekoliko promjena u sastavu, stavit ćemo nekoliko svježih igrača. Protiv Tunisa sam zadovoljan pristupom, ali nije bilo dobro u fazi napada. Stvorili smo premalo prilika i uputili premalo udaraca prema protivničkim vratima. Sad to moramo poboljšati i ako želimo pobijediti Egipat morat ćemo biti puno bolji u igri prema naprijed”, ističe Dalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije