Fudbal

"Zmajevi" uživali na grčkom suncu

"Zmajevi" uživali na grčkom suncu
Foto: N.N. | "Zmajevi" uživali na grčkom suncu

Sunčano vrijeme i ljetne temparature u Grčkoj (27 setepeni celzijusovih) fudbaleri Bosne i Hercegovine iskoristili su danas i za uživanje na suncu.

Bh. fudbaleri u Atinu su doputovali u nedjelju oko podneva, a sinoć su na periferiji  višemilionske prijetslonice u Trening centru AEK-a odradili prvi od dva planirana treninga pred sutrašnju utakmicu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Grčke.

Osim kafice na suncu nekoliko je igrača danačnje sunčano popodne iskoristili i za kraću šetnju prije redovnog poslijepodnevnog odmora.

„Nas u ovom trenutku zanima samo pobjeda i spremamo se da je ostvarimo. Sutra nas očekuje borba za tri boda koja nas ostavljaju u igri za plasman na Euro. Grci su podmladili ekipu i sigurno žele da se dokažu. Međutim mi imamo veći motiv i ako budemo na našem nivou vjerujem da ćemo pobijediti", rekao je bh. igrač sredine terena Elvis Sarić.

Zvanični trening na Olimpijskom stadionu „Spiros Luis - OAKA“ u Atini fudbaleri BiH odradiće večeras.

Utakmica Grčka - BiH, u kojoj je pulenima selektora Roberta Prosinečkog neobhodna pobjeda za ostanak u trci za plasman na EURO, igra se u utorak u 20.45 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije