Fudbal

Zoran Dimitrić: Mudrom igrom do pozitivnog rezultata

Zoran Dimitrić: Mudrom igrom do pozitivnog rezultata
Foto: N/FS BiH | Zoran Dimitrić: Mudrom igrom do pozitivnog rezultata

Iza ženske fudbalske reprezentacije je drugi dan priprema, a Trening centrom N/FS BiH u Zenici preovladava optimizam pred utakmicu 5. kola UEFA Lige nacija za žene.

Zoran Dimitrić, trener u stručnom štabu ženske selekcije, očekuje pozitivan rezultat protiv reprezentacije Slovenije.

"Pripreme za utakmicu koja je pred nama protiču odlično, atmosfera u reprezentaciji je sjajna, naravno, kao i uvijek nakon dobrih rezultata. Ono što je najvažnije je činjenica da je ekipa veoma motivisana, ulazimo u utakmicu sa prvog mjesta u grupi i sigurno da će to da nam bude motiv više da pružimo svoj maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat i zadržali tu poziciju", kaže Zoran Dimitrić.

Ističe da naredni protivnik zaslužuje respekt.

"Očekuje nas utakmica protiv selekcije Slovenije jedne veoma kvalitetne reprezentacije i ni jednog trenutka ne treba da nas zavara bodovno stanje, odnosno činjenica da su u prethodne četiri utakmice osvojili samo tri boda. Smatram da su nam oni najozbiljniji konkurent za osvajanje prvog mjesta u grupi, matematički još imaju mogućnost da se domognu prvog mjesta u grupi, igraju na domaćem terenu, ulaze u utakmicu kao favoriti i očekujem jednu otvorenu utakmicu sa njihove strane, ali ukoliko odigramo mudro i u skladu sa svojim mogućnostima, uvjeren sam da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", dodaje Zoran Dimitrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije