Fudbal

Pratite nas na Google news

Zvezda: Partizanu već poklonjeno šest bodova

Zvezda: Partizanu već poklonjeno šest bodova
Foto: Ilustracija | Zvezda: Partizanu je već poklonjeno šest bodova
Tanjug

Fudbalski klub Crvene zvezda oglasio se u nedjelju uveče saopštenjem pobjedom meča Zlatibor - Partizan.

Beogradski "crno-bijeli" su do tri boda u osmom kolu Superlige Srbije došli golom Bibrasa Natha sa bijele tačke.

"Blamaža za blamažom. Tako izgleda suđenje u Superligi i rad sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. A predsjednik FSS Slaviša Kokeza i dalje ćuti i ne reaguje. S vremena na vrijeme pošalje po nekog svog podređenog da se oglasi ili nekoga opravda, i tu se sve završava", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

"Fudbalski klub Crvena zvezda je na početku ove sezone uputio javno pismo FSS u kome je zahtijevala promjene u sudijskoj organizaciji. Promjene u svakom aspektu rada sudijske komisije i skidanje sa liste sudije Danila Grujića poslije naručenog penala u Kruševcu. Strpljivo smo čekali i poslije serije sve gorih odluka (Novi Pazar, Vojvodina, Rad...) vrhunac bruke smo vidjeli večeras u Užicu. Sudija Široki je dosudio jedanesterac Partizanu po principu "gužva je, niko neće vidjeti da nije penal". Ali svi su vidjeli njegovu namjeru i zadatak. Zato sada javno tražimo smenu predsednika sudijske komisije FSS Milana Karadžića!", navode iz Zvezde.

"Crveno-bijeli" sada javno traže smjenu predsjednika sudijske komisije Milana Karadžića, kao i da arbitri Grujić i Široki budu "skinuti" sa liste.

"Ovo nisu sudijski previdi, ovo su izvršenja naručenih zadataka. Znamo dobro da je ovo uvod u već viđeni scenario. Nećemo da dočekamo derbi i novu krađu, jer tri puta smo već pokradeni i nećemo dozvoliti da se to i četvrti put desi! Promjene moraju da uslijede poslije ovakvih blamiranja".

"Očigledno je da problematični potpredsjednik FK Partizan svojim pisanjem po društvenim mrežama pokušava stvoriti utisak u javnosti da je njegov klub žrtva a sve sa ciljem daljeg otimanja bodova Napreku, Zlatiboru i drugim klubovima. Nadamo se da se njihove otimačine neće završiti na novim izjavama potpredsjednika FSS Marka Pantelića kako smo mu se smučili jer nećemo da ćutimo na ove beskrupulozne krađe. Partizanu je već poklonjeno šest bodova ove sezone. Gospodo iz fudbalskog saveza dobro se zamislite. Posljednji put vas upozoravamo da ćemo se boriti svim sredstvima da zaštitimo Zvezdine interese i da nećemo dozvoliti scenario iz 2017", navodi se u saoštenju Zvezde.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije