Fudbal

Zvezda dobila milionsku ponudu za Savića

Zvezda dobila milionsku ponudu za Savića
Foto: Instagram | Zvezda dobila milionsku ponudu za Savića

Turski Trabzonspor je poslao ponudu Crvenoj zvezdi vrijednu milion evra, posao još nije gotov, ali se Zvezda obezbijedila i u slučaju da Vujadin Savić ode put Turske.

U klubu za "B92" kažu da se još uvijek čeka i poručuju kratko "vidjećemo".

Savićevo mjesto bi mogao da popuni Nemanja Milunović koji je prije četiri dana potpisao ugovor sa crveno-bijelima.

Milunović se dobro pokazao u BATE Borisovu, već je igrao protiv Zvezde u Ligi Evrope i bio na radaru čelnih ljudi kluba iz Ljutice Bogdana, ali se prelazak do sada nije ostvario.

Savić je bio komandant odbrane Zvezde u posljednjih godinu i po dana od kada je došao kao slobodan igrač iz moldavskog Šerifa.

On je u Zvezdi od ljeta 2017. godine i zajedno sa Filipom Stojkovićem i Srđanom Babićem i Milanom Rodićem je ispratio Zvezdin povratak, prvo u Ligu Evrope, a onda i ulazak u Ligu šampiona.

Ove jeseni je propustio utakmice protiv Liverpula na Enfildu, PSŽ u Beogradu i Napolija u Italiji. U Parizu je odigrao jedno poluvrijeme, a protiv Napolija u Beogradu je odigrao cijeli meč. Međutm, baš od tog meča ga muče povrede.

Kroz neke povrede je htio da igra na sopstvenu odgovornost, ali su štoperski par uglavnom činili Babić i Miloš Degenek. Australijski reprezentativac će vjerovatno ostati u klubu pa bi Zvezda sa novim igračima formirala novi stub odbrane sa kojim bi na ljeto probala da ponovi uspjeh od ove godine.

Savić je trenutno na odmoru između jesenjeg dijela sezone i početka priprema koje Zvezdu očekuju u januaru, sa njim, ili bez njega u timu.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije