Fudbal

Zvezda donijela odluku o sudbini Milana Borjana

Zvezda donijela odluku o sudbini Milana Borjana
Foto: Tanjug / AP / Arhiva | Zvezda donijela odluku o sudbini Milana Borjana

​Omri Glazer će možda ovog ljeta možda napustiti "Marakanu", pošto ima mnogo zainteresovanih klubova za njega, među kojima su mnogi iz "liga petica".

Mnogi navijači su nakon ove vijesti odmah pomislili na Milana Borjana, sada već i legendu Crvene zvezde, koji je sa klubom iz Ljutice Bogdana osvojio šest titula prvaka za šest sezona.

Borjan je sada pozajmljen igrač i nastupa za Slovan iz Bratislave, a nedavno smo ga vidjeli i da je bio na "Marakani" i gledao "večiti derbi" u polufinalu Kupa protiv Partizana.

Ipak, Milan Borjan i u slučaju odlaska Omrija Glazera neće biti njegova zamjena.

Kako saznaju mediji, Zvezda je donijela odluku o sudbini Milana Borjana, a ona je da on neće ostati na "Marakani" po isteku pozajmice sa Slovanom iz Bratislave.

Ostaje da se vidi da li će Glazer ostati eventualno do zime, ali je na "Marakani" raspoloženje da je Zvezdi potreban golman drugačijih karakteristika od Borjana.

Podsjetimo i da Borjan ima 36 godina, tako da "Crveno-beli" očigledno smatraju da im je potreban mlađi čuvar mreže za prvog golmana, dok je Borjanov ugovor bio jedan od većih, pa nema ni logike držati ga u timu, da bude drugi golman, a ima ogromna primanja, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije