Fudbal

Pratite nas na Google news

Zvezda hoće Danilovića, Borac važe ponude

Zvezda hoće Danilovića, Borac važe ponude
Foto: N.N. | Zvezda hoće Danilovića, Borac važe ponude
N.N.

Na adresu banjalučkog Borca sa "Marakane" je stigla konkretna ponuda za vezistu Vladana Danilovića, i to u iznosu od 150.000 evra, saznaje Mondo.ba

Ipak, prema informacijama koje je ovaj portal dobio sa Gradskog stadiona, Banjalučani nisu zadovoljni ovom ponudom, s obzirom da su za talentovanog igrača sredine terena zainteresovani još neki klubovi.

Šampion Srbije želio bi u svojim redovima Danilovića i već je napravljen prvi korak slanjem ponude, što je za Mondo.ba potvrdio predsjednik Borca Vico Zeljković.

"Tačno je da je stigla ponuda Zvezde od 150.000 evra, međutim mi nismo zadovoljni tim iznosom, tako da je ona odbijena. Ipak, to ne znači da su pregovori sa Beogra]anima gotovi, ali pod ovim uslovima nismo mogli da je prihvatimo. Imamo ponude i drugih klubova, a jedan od onih koji se interesuje za Danilovića je i ljubljanska Olimpija", naglasio je Zeljković.

Mladi reprezentativac BiH već ranije je u nekoliko navrata dovođen u vezu sa šampionom Srbije, ali i Slovenije, ali njegov transfer u Crvenu zvezdu ni u Olimpiju ranije nije realizovan. Pominjana je takođe i selidba u Dansku u redove šampiona Midtijilanda, ali sve je ostalo na ponudi.

Perspektivni vezista "vruća" je tema tokom svakog prelaznog roka, ali u Borcu nisu željeli da ga prodaju dok na adresu kluba ne stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane.

Danilović, koji je krajem jula proslavio tek 19. rođendan, ugovorom sa Borcem vezan je do juna 2020. godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije