Fudbal

Zvezda mamac za gledaoce

Zvezda mamac za gledaoce
Zvezda mamac za gledaoce

Želimo da dočekamo klub kao što je Crvena zvezda onako kako i zaslužuje, rekao je Draško Ilić, predsjednik Borca, i istakao da čelnici kluba naporno rade na organizaciji prijeteljskog meča s "crveno-bijelima".

Aktuelni šampion Srbije i bivši prvak Evrope i svijeta 10. oktobra gostuje u Banjaluci na Gradskom stadionu. Ovaj meč privlači veliku pažnju fudbalske Banjaluke i sigurno je da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta. Zbog ovog meča biće renovirane svlačionice, reflektori i odradiće se radove na dijelu terena. Ilić je najavio da će za meč s Zvezdom biti osposobljene sve kamere jer čelnici kluba žele da sve prođe bez problema.

"Meč sa Zvezdom je priča koja treba da probudi gledanost. Beograđani dolaze u punom sastavu. Osim sa Zvezdom, imali smo razgovore s Tomislavom Karadžićem, predsjednikom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), i Davorom Šukerom, prvim čovjekom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Sa FSS smo dogovorili da u novembru na Gradskom stadionu gostuje jedna od reprezentacija Srbije, lično se nadam dolasku mlade selekcije", kazao je Ilić i nastavio:

"U četvrtak idemo u Hrvatsku na meč koji Rijeka igra sa Seviljom i tom prilikom želimo da dogovorimo sve detalje za gostovanje ovog kluba u našem gradu."

Predsjednik Borca osvrnuo se i na dobijanje evropske licence u slučaju da tim ostvari plasman u neko međunarodno takmičenje.

"Ne dugujemo ništa N/FS BiH i već sada stvaramo preduslove za dobijanje licence. Riješili neka dugovanja prema bivšim igračima, dok smo s većim potražiocima napravili reprograme. Ne želimo da čekamo posljednji trenutak", jasan je Ilić.

Karte za meč sa Zvezdom biće puštene u prodaju vjerovatno 9. oktobra, a cijena ulaznice za istok će biti 10, dok će za sjever biti 12 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije