Fudbal

Zvezda na Banjici ispustila dva gola prednosti, remi s Radom

Zvezda na Banjici ispustila dva gola prednosti, remi s Radom
Foto: Ilustracija | Zvezda na Banjici ispustila dva gola prednosti, remi s Radom

BEOGRAD - Fudbaleri Rada i Crvene zvezde igrali su danas na Banjici neriješeno 2:2 u posljednjoj utakmici 35. kola Superlige Srbije.

Zvezda je na gostovanju protiv "Građevinara" imala dva gola prednosti i bila je nadomak osvajanja trocifrenog broja bodova. Međutim, Rad je dobrom igrom uspio da dođe do izjednačenja i tako osvoji veoma bitan bod u borbi za opstanak.

Ekipa Dejana Stankovića povela je u 31. minutu pogotkom Filipa Falka, da bi 11 minuta kasnije Milan Pavkov duplirao prednost.

Djelovalo je da će crveno-beli na pauzu otići s dva gola prednosti, ali ipak im to nije pošlo za rukom, pošto je u 43. minutu Nemanja Mladenović smanjio zaostatak Rada.

U drugom dijelu meča igralo se otvoreno na obe strane, a Rad je ipak u 74. minutu preko Marka Šarića uspio da dođe do izjednačenja.

Zvezda je u nastavku konstantno napadala, ali nije uspjela da dođe do gola.

Crveno-beli, koji su već osigurali prvo mjesto, imaju 99 bodova, dok je Rad 15. sa 43.

Tabela: Crvena zvezda 99 bodova, Partizan 89, Čukarički 68, Vojvodina 67, Radnik 55, Mladost 51, TSC 49, Metalac 48, Spartak 47, Napredak 47, Javor 45, Voždovac 44, Proleter 44, Radnicki Niš 44, Rad 43, Novi Pazar 42, Inđija 35, Zlatibor 28, Mačva 22, Bačka 16.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije