Fudbal

Zvezda sa Marinom u Brčkom na "Crveno-beloj večeri"

Zvezda sa Marinom u Brčkom na "Crveno-beloj večeri"
Foto: FK Crvena zvezda | Zvezda sa Marinom u Brčkom na "Crveno-beloj večeri"

Delegacija Crvene zvezde, među kojima je bio i kapiten Marko Marin, ugošćena je u Brčkom gde je održano "Crveno-belo veče".

Rukovodstvo i igrači Zvezde posjetili su Brčko, prostoru poznatom i po tome što ima veliki broj navijača crveno-bijelih, i prvi put prisustvovali u Brčkom u sklopu ove manifestacije nakon što je osam puta priređena u Bijeljini.

Delegaciju koju je predvodio predsjednik kluba Svetozar Mijailović, pored fudbalera Marina i Milana Gajića, kao i legendi Zvezde Ratomira Dujkovića, Stanislava Karasija i Jovana Aćimovića, primio je gradonačelnik Siniša Milić.

Gosti iz Beorgada od navijača iz Brčkog i okoline dočekani su sa oduševljenjem i skandiranjem, na čemu se Marin zahvalio i poručio da se nada da će opet doći na isto mjesto.

"Izuzetno sam srećan što smo iskoristili pauzu zbog reprezentativnih obaveza da posjetimo jednu ovakvu manifestaciju. Mnogo nam znači kada vidimo koliku podršku imamo i van granica Srbije. Veoma sam ponosan što kraj odakle potičem pruža ovakvu podršku našem klubu. Često napominjem da je Republika Srpska crveno-bijela i to se i pokazalo", naveo je za klupski sajt Marin, rođen u Bosanskoj Gradiški.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije