Fudbal

Zvezda saznala raspored za Ligu Evrope

Zvezda saznala raspored za Ligu Evrope
Foto: N.N. | Zvezda saznala raspored za Ligu Evrope

Crveno-bijeli će imati dva vezana gostovanja i dva vezana domaćinstva ove sezone u Ligi Evrope

Crvena zvezda je juče saznala da će se u grupnoj fazi Lige Evrope sastati sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom, a ovog jutra objavljen je i zvaničan raspored utakmica crveno-bijelih u drugom po kvalitetu fudbalskom takmičenju na Starom kontinentu.

Ono što je interesantno jeste da će Crvena zvezda otvoriti i zatvoriti grupnu fazu protiv ekipe Brage. Prvi meč biće odigran na stadionu "Rajko Mitić" već u prvom kolu 16. septembra od 18.45, da bi revanš bio na programu 9. decembra od 21.00 čas.

U međuvremenu, Zvezda će nakon uvodnog duela sa Bragom imati dva gostovanja. Prvo će ići na noge Ludogorecu u susjednu Bugarsku (30. septembar), da bi krajem oktobra uslijedio i prvi meč sa Midtjilandom u Danskoj (21. oktobar).

Crveno-bijeli će u slučaju dobrih rezultata u prva tri kola moći da potvrde prolazak dalje na stadionu "Rajko Mitić", pošto ih čekaju dva vezana domaćinstva. Prvo će igrati sa Midtjilandom (4. novembar), a potom i sa Ludogorecom (25. novembar).

Uslijediće već pomenuti meč sa Bragom u Portugalu sredinom decembra, do kada će navijači Zvezde poželjeti da njihov tim već obezbjedi plasman u evropsko proljeće. Podsjetimo, dva prvoplasirana tima idu dalje u nokaut fazu, dok će trećeplasirani ići u Ligu konferencija.

KOMPLETAN RASPORED CRVENE ZVEZDE U LIGI EVROPE

1. KOLO (16. septembar, 18.45): Crvena zvezda - Braga

2. KOLO (30. septembar, 21.00): Ludogorec - Crvena zvezda

3. KOLO (21. oktobar, 18.45): Midtjiland - Crvena zvezda

4. KOLO (4. novembar, 21.00): Crvena zvezda - Midtjiland

5. KOLO (25. novembar, 18.45): Crvena zvezda - Ludogorec

6. KOLO (9. decembar, 21.00): Braga - Crvena zvezda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije