Fudbal

Zvezda želi zadržati Milojevića, ponudili mu novi, bolji ugovor

Zvezda želi zadržati Milojevića, ponudili mu novi, bolji ugovor
Foto: Tanjug arhiva | Zvezda želi zadržati Milojevića, ponudili mu novi, bolji ugovor

Crvena zvezda ne krije da želi da zadrži Vladana Milojevića na klupi i poslije ove polusezone, pa tako već danima traju sastanci trenera sa rukovodstvom!

Epilog današnjeg razgovora generalnog direktora Zvezdana Terzića i sportskog direktora Mitra Mrkele sa Vladanom Milojevićem jeste da aktuelnom treneru bude ponuđen novi ugovor, i to do ljeta 2022. godine, uz finansijski dosta bolje uslove, saznaje Mondo.rs.

Vladan Milojević trebalo bi po ovom pitanju da se izjasni u četvrtak.

Ako bi Milojević ostao u Zvezdi do kraja novog ugovora, spojio bi čak pet sezona, što je potpuno netipično za uslove u srpskom fudbalu.

Blic.rs objavio je ranije da Milojević neće predvoditi Crvenu zvezdu u proljećnoj sezoni. Imao je važeći ugovor do juna 2020. godine, ali kako je javio beogradski medij, odlučio je da ranije završi posao, najvjerovatnije zbog prezasićenja.

Zvezdan Terzić je danas odgovarajući na pitanja novinara saopštio da u klubu imaju "i B i C jrešenje"ukoliko Vladan Milojević ne bude više trener Crvene zvezde, a trenutno najbliži tome da ga zamijeni jeste Dejan Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije