Fudbal

Zvezdi dovoljan bod za titulu: Partizan pao u Humskoj

Zvezdi dovoljan bod za titulu: Partizan pao u Humskoj
Foto: Tanjug/AP | Zvezdi dovoljan bod za titulu: Partizan pao u Humskoj

Odličan derbi, na kraju sva tri boda odlaze u Novi Sad. Duel Partizana i Vojvodine završen je rezultatom 2:3, uz dva poništena gola novosadskom timu i nokaut u posljednjim sekundama.

Igrao se četvrti minut nadoknade, vezista Vojvodine namjestio je nišan i sa 20 metara zakucao loptu iza leđa Jovanovića.

Nije Albert Nađ pronašao žicu da vrati crno-bele na pobedničku stazu. Novosađani su i u Humskoj učvrstili pozicije u najavi raspleta na domaćim terenima.

Činilo se da će autogol Đorđa Crnomarsković uvesti meč u mirniju fazu, međutim, Vojvodina je imala snage da u finišu prvog poluvremena, preko Zadija i sjajnom Zukića stigne do preokreta i odmah poslije odmora najavi napada na Humsku.

Izjednačenje Aranđela Stojkovića u 57. minutu, nije otupilo napade gostiju. Nizali su se sa svih strana, pogodili su Mateus Indio i Ivanović, međutim, sudija Srđan Jovanović poništio je oba. Drugi, na asistenciju VAR sobe.

Kako se meč bližio kraju, jačali su napadi Partizana, a četa Božidara Bandovića prepustili inicijativu crno-bijelima, mudro čuvajući loptu na sredini terena.

Partizan je ostao drugi, Vojvodina peta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije