Fudbal

Zvezdu čeka policija na putu prema Kosovu, neizvjesno odigravanje meča

Zvezdu čeka policija na putu prema Kosovu, neizvjesno odigravanje meča
Foto: N.N. | Zvezdu čeka policija na putu prema Kosovu, neizvjesno odigravanje meča
N.N.

Sportski direktor FK Trepča Bojan Jakšić izjavio je da je i dalje neizvjesno da li će biti odigrana utakmica između tog kluba i Crvene zvezde.

Šampion Srbije bi trebalo da se sastane klubom iz sjevernog dijela Kosovske Mitrovice u srijedu od 14 časova u meču šesnaestina finala Kupa Srbije.

Prema najskorijim informacijama, čelnici FSK i na dan utakmice ne odustaju od zahtjeva koji su predali policiji, a to je da spriječi ulazak Zvezdine delegacije na sjever KiM.

Jakšić je izjavio da je još neizvjesno da li će biti odigrana utakmica, iako se svi spremaju kao da hoće.

"Mi smo se, kao klub, u ponedeljak obratili kosovskoj policijskoj službi sa zahtevom da upravo oni obezbeđuju ovu utakmicu. To je jedino što je zvanično i mi na taj zahtev odgovor nismo dobili. Ostalo smo saznali iz medija, nemamo više zvaničnih informacija", potvrdio je Jakšić isto što je pričao i dan ranije, u razgovoru za RTS.

Sada se čeka reakcija policije na administrativnom prelazu Jarinje, da li će dozvoliti prolaz fudbalerima Zvezde i novinarima koji će ih sačekati i zajedno pokušati da dođu do stadiona.

"Ne mogu tačno da Vam kažem, oko 11 sati ću biti na tom prelazu i po toj satnici koja je ranije dogovorena. Stvarno ne znam kako će reagovati policija. Ono što smo saznali iz medija jeste da ta zabrana koja stoji na prelazu još nije povučena".

Podsjetimo, generalni sekretar FSK Erold Saljihu je u utorak rekao da odobrenje za ulazak na sjever KiM neće biti izdato.

Nezvanično, dozvola kosovskog ministartstva još nije stigla i neizvjesno je da li će ekipa ući na Kosmet.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije