Izbor sportiste

"Glas" bira i najboljeg sportistu iz RS

"Glas" bira i najboljeg sportistu iz RS
Foto: Vladimir Stojaković | "Glas" bira i najboljeg sportistu iz RS

Želim da zahvalim svima koji su odlučili da daju doprinos ovom događaju, koji je mnogo više od sportskog, ne samo zbog tradicije, nego i zbog prostora koji pokriva, rekao je Nedjeljko Čubrilović, predsjednik Organizacionog odbora 63. Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske.

Juče je održana prva sjednica Ogranizacionog odbora, nakon koje je poručeno da će "Glas Srpske", organizator izbora, dobiti podršku nadležnih institucija te javnih i privatnih preduzeća.

Direktor "Glasa Srpske" Boris Dmitrašinović zahvalio je predsjedniku OO i svim članovima, te Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS i medijskom pokrovitelju RTRS.

Do izbora najboljih žiri će održati tri sjednice i na kraju 14. decembra izabrati nasljednika plivača Mihajla Čeprkala. Osim 10 najboljih sportista, biće dodijeljeno još 10 priznanja. Novost u odnosu na prethodne godine je kategorija najbolji sportista iz RS. Biće proglašeni i najbolji trener, ambasadori sporta RS, "Zlatno pero Limun Papić", koje će dobiti sportski novinar godine...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije