Izbor sportiste

Izbor najboljeg sportiste BiH: Događaj koji BiH svrstava u Evropu

Izbor najboljeg sportiste BiH: Događaj koji BiH svrstava u Evropu
Foto: N.N. | Izbor najboljeg sportiste BiH: Događaj koji BiH svrstava u Evropu

Proglašenje najboljih sportista na kraju svake godine formula je koja se primjenjuje u cijelom svijetu, a priznanja koja sportski vitezovi zasluže trebalo bi da im budu veliki podsticaj za ono što ih čeka sutra, rekao je 2011. godine u ulozi predsjednika žirija Dušan Bajević na svečanoj manifestaciji održanoj u hotelu u "Holiday"

Uz zahvalnost članovima Predsjedništva BiH, na pokroviteljstvu događaja, kao i partnerstvu koje pruža Olimpijski komitet BiH, legenda Veleža, ali i bh. i grčkog fudbala je dodao:

"Zato organizatorima ove ugledne manifestacije, 'Nezavisnim novinama' i Radio-televiziji Bosne i Hercegovine, čestitam na naporima koje već godinama ulažu kako bi i naša zemlja bila među onima koje vrednuju uspjehe svojih najboljih ambasadora i na kraju godine ih na ovaj način nagradi", istakao je Bajević.

Pod dirigentskom palicom "princa s Neretve" u sportske vladare te godine su inaugurisani džudista Amel Mekić i rukometašica Dragana Knežević.

Legendarni Mostarac istakao je značaj manifestacije Izbor najboljeg sportriste BiH, ne samo za sport, nego i za društvenu zajednicu u cjelini.

"S obzirom na to da Izbor najboljih sportista BiH objedinjuje cjelokupnu BiH, on je mnogo više od običnog sportskog događaja ili tradicionalnog proglašenja najboljih. Ovaj izbor je događaj koji uliva optimizam i daje nadu da možemo u korak sa Evropom", poručio je Dušan Bajević.

Tradicionalna manifestacija 22. Izbor najboljeg sportiste BiH u organizaciji "Nezavisnih novina" i BHRT-a ove godine biće održana 23. decembra u Kongresnoj dvorani hotela "Holiday" u Sarajevu uz direktan prenos na BHT 1 i www.nezavisne.com.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije