Izbor sportiste

Miljković na čelu žirija 64. Izbora najboljeg sportiste RS

Miljković na čelu žirija 64. Izbora najboljeg sportiste RS
Foto: N.N. | Miljković na čelu žirija 64. Izbora najboljeg sportiste RS

Proslavljeni srpski odbojkaš Ivan Miljković predsjedavaće žirijem 64. Izbora najboljeg sportiste Republike Srpske koji organizuje "Glas Srpske".

"Izuzetno sam počastvovan što sam dobio priliku da učestvujem u izboru najboljeg sportiste Republike Srpske. Već sam upoznat sa pravilima i procedurom izbora, tako da se nadam da ćemo bez greške obaviti posao i izabrati najbolje. Takođe, drago mi je što se vraćam u Banjaluku poslije dva meseca, jer su naše dame na veličanstven način ispraćene iz 'Borika' u Japan, gde su pokorile svet", rekao je Miljković.

Završna manifestacija biće održana 21. decembra u "Banskom dvoru", ali organizatore do tada čeka mnogo posla.

Pored Miljkovića, članovi žirija biće Dušan Repija, urednik sportske redakcije "Glasa Srpske", pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta Dragan Jaćimović, bivši rukometaš Srđan Trivundža, aktuelni selektor mlade fudbalske reprezentacie BiH Vinko Marinović, urednik sportske redakcije RTRS Dragan Novaković i urednik sportske redakcije "Nezavisnih novina" Goran Karać. Titula najboljeg sportiste za 2017. godinu otišla je u ruke odbojkašice Ane Gajić. Pored izbora deset najboljih sportista i najboljeg od njih, biće dodijeljeno još deset priznanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije