Izbor sportiste

Predstavljamo: Tihomir Gajić, trofeji postali navika

Predstavljamo: Tihomir Gajić, trofeji postali navika
Foto: N.N. | Predstavljamo: Tihomir Gajić, trofeji postali navika

Tihomir Gajić rođen je 13. oktobra 1993. godine u Brčkom. Prošao je sve omladinske kategorije reprezentacije BiH, a danas je neizostavan član seniorske selekcije koja se ove godine, nakon višegodišnje pauze, vratila na evropsku scenu i uzela učešće u CEV srebrnoj ligi.

Član višestrukog prvaka BiH Mladosti iz Brčkog osvojio je sve što se osvojiti može na domaćem tlu, odbranivši titulu prvaka BiH i trofeje u Kupu BiH i RS. Takođe, OK Mladost već godinama igra značajnu ulogu na evropskoj sceni, tako je prošle sezone igrao osminu finala CEV kupa s ekipom Lindaren iz Švajcarske, što je jedan od najvećih uspjeha bh. odbojke, dok je ove sezone učestvovao u prvoj rundi CEV Lige šampiona, kao i šesnaestini finala CEV kupa.

Takođe, srednji bloker, koji je proglašen za najboljeg sportistu dvoranskih sportova u Brčkom, sa svojim timom ove sezone učestvuje u srednjoevropskoj MEVZA ligi, u kojoj se takmiče najbolji timovi iz regiona.

Svečana manifestacija 19. Izbora najboljeg sportiste BiH, u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH, biće održana 12. decembra u kongresnoj dvorani hotela "Holiday" u Sarajevu, s početkom u 20 časova, uz direktan prenos na BHT 1.

Predsjednik stručnog žirija je Samir Avdić, a partner Izbora najboljeg sportiste BiH je Olimpijski komitet BiH, krovna bh. sportska institucija. Snažnu podršku pruža i Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije