Košarka

Bajić: Želim da se svi plaše Igokee

Bajić: Želim da se svi plaše Igokee
Foto: Igokea/Nikola Vuruna | Bajić: Želim da se svi plaše Igokee

Košarkaši Igokee novu sezonu ABA lige otvaraju u subotu kada od 17 časova igraju sa čačanskim Borcem.

Prethodne sezone "igosi" su dogurali do polufinala plej-ofa a u ovu ulaze sa znatno izmjenjenim sastavom. Dobar start otežava ne baš povoljna situacija sa bolešću igrača.

"Ovo je početak nove sezone ABA lige, sigurno smo se svi uželjeli košarke i start se primakao. Ono sa čime smo mi suočeni u ovom posljednjem periodu to je bolest šestorice igrača od kojih su trojica bila totalno van stroja, Markel Starks je pod injekcijama i medicinski tim ulaže maksimalne napore da što kompletniji izađemo u 1. kolu. Prva utakmica je s Borcem, timom koji je promijenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali puno materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Očekujem pobjedu na otvaranju ABA lige", kaže trener Dragan Bajić i dodaje da će i ove sezone nastojati da igraju kvalitetnu i lijepu košarku:

"Čovjek sam koji gleda samo pravo, i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače. Ono što želim kada je u pitanju ova sezona to je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najljepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali".

Igrač Igokee Marko Jošilo kaže da je svjestan da njegov tima mora da opravda ulogu favorita protiv Borca.

"Favoriti smo na osnovu rezulta iz prošle sezone, međutim neće biti ni malo lako to opravdati. Nadam se da ćemo biti svi zdravi i spremni, da ćemo tu utakmicu dočekati u najboljem mogućem stanju za nas. Nadam se da ćemo nekakva naša očekivaanja uspjeti da opravdamo", kaže Jošilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije